مسعود فیروزی افزود: یارانههای مراکز شبانهروزی تحت نظارت بهزیستی خراسان رضوی به طور متوسط ۲۰ درصد افزایش یافته که به تمام گروههای سه گانهی مددجویان و نیز مددجویانی که در منزل خدمات دریافت میکنند ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه تعداد یارانهبگیران مراکز شبانهروزی ۴ هزار و ۶۰۰ نفر هستند اظهار داشت: افزایش یارانهی این افراد از آذرماه محاسبه شده و به حساب مراکز واریز شده است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در مراکز شبانهروزی ۵ هزار و ۴۳۲ نفر از معلولین و سالمندان تحت مراقبت و نگهداری هستند که بابت آنها ۵ میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان یارانه به این مراکز پرداخت میشود.
وی ادامه داد: همچنین ۷۶۶ معلول از خدمات ویزیت در منزل استفاده میکنند که مراکز ارائه دهندهی این خدمات بابت خدمتشان ۱۷۶ میلیون تومان در هر ماه دریافت میکنند.
فیروزی اضافه کرد: ۴۰۸ نفر نیز از خدمات در منزل استفاده میکنند که بابت خدمات ارائه شده به آنها نیز ۲۲۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در ماه به مؤسسات ارائه کنندهی این خدمات پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه در مجموع این سه نوع خدمت ۶ هزار و ۶۰۶ نفر تحت پوشش قرار دارند گفت: مجموعا ماهانه به این سه گروه ۵ میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان یارانه پرداخت میشود.
وی در بارهی نحوهی خدمات ویزیت در منزل برای افراد دارای معلولیت شدید که در منزل هستند گفت: تیم مراقبتی از سوی مؤسسات خصوصی مورد تأیید سه روز در هفته و هر روز به مدت دو ساعت و نیم در منزل مددجو حضور مییابند و مراقب اختصاصی علاوه بر آموزش مراقبتهای اولیه به خانواده، اقدامات مراقبتی را که نیاز به تخصص پرستاری دارد انجام میدهد.
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی بهزیستی خراسان رضوی گفت: یارانهی مراکز معلولین، سالمندان معلول و بیماران روانی مزمن درجه یک، دو به ترتیب یک میلیون و یکصد هزار تومان و یک میلیون تومان میباشد
وی افزود: برای مراکز مشابه با مددجویان مجهول الهویه درجه یک و دو به ترتیب یک میلیون و ۳۳۵ هزار تومان و یک میلیون و ۲۳۵ هزار تومان یارانه به ازای هر مددجو در نظر گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: برای معلولین ذهنی که در خانههای کوچک زندگی میکنند به ازای هر نفر یک میلیون و ۵۶۰ هزار تومان یارانه پرداخت میشود.
فیروزی در خصوص شرایط تعلق گرفتن یارانه به مددجو گفت: مددجو باید تحت پوشش بهزیستی باشد، جزو دهکهای پایین محسوب شود و از هیچ نهاد و سازمان دولتی، دریافتی نداشته باشد.
وی تأکید کرد: کارشناس بهزیستی شهرستان، هر ماه دو بار گزارشهای مراکز در بارهی وضعیت، تعداد و ورود و خروج مددجویانشان را مورد بررسی و راستیآزمایی قرار میدهد و یارانههای مراکز پس از تأیید کارشناس شهرستان، قابل پرداخت خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: یارانهی مراکز پس از تأیید استان، به صورت متمرکز به شماره حسابی که توسط این مراکز اعلام شده، واریز میشود.
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی تأکید کرد: این پرداختها در حال حاضر به روز است و تمام حساب مراکز، تسویه شده است که صاحبان و مدیران مراکز، هیچگونه کوتاهی در خدمترسانی به مددجویان نداشته باشند.
وی افزود: نظارت بر این مراکز نیز به صورت مستمر انجام میگیرد که با توجه به محدودیتهای کرونایی، بازدیدهای نظارتی به صورت آنلاین و از طریق دوربینهای مداربسته در مراکز انجام میشود.
نظر شما